Vår kjøkkensjef Moritz deler sine kokkekunster og du får kjøkkensjefens tips og triks for alle rettene dere lager sammen.

Vår kjøkkensjef Moritz deler sine kokkekunster og du får kjøkkensjefens tips og triks for alle rettene dere lager sammen.
Kurset passer for alle. Perfekt dersom du enten er på Fedje i møte eller på seminar, eller med en vennegjeng på tur.

Booking

booking@fedjeisland.no

Om kjøkkensjef Moritz Drechsel

Moritz er født i Berlin og oppvokst i Nürnberg. Han gikk i kokkelære på Le Meridien Grand Hotel og i konditorlære på Konditori Cafe Beer. Moritz har jobbet på flere stasjoner som kokk bl.a. i Sveits, Østerrike og Frankrike. Han kom til Norge i 2004 og har jobbet på restaurant Baltazar, med patisserie og som soussjef. Han har vært kjøkkensjef på restaurant Bolivar og fileteringssjef på Laks & Viltcentralen i Oslo og drev sitt eget selskap «Berliner Bolle», med kokkekurs, catering, sjokoladetrøffel- og dessertproduksjon. Han jobbet også som kjøkkensjef på Oustøen Country Club. Moritz kom fra Biologen på Herdla hvor han også var kjøkkensjef.

Bli inspirert

Kombiner din neste overnatting med en uforglemmelig oppelvelse på Fedje.

Bo på

Margot

Opplev

Akevitt. Historie, innsikt og smaking

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen av ditt neste opphold på Fedje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.