Pris og praktisk informasjon
Pris: Kr 1700 per person
Passer for: fra 8-20 personer
Varighet: 2,5-3 timer
Kun for grupper, på forespørsel
Kokkekurs. Tre verdens beste supper
Vi elsker supper. Lær grunnleggende prinsipper om kraft og ingredienser. Vi lager tre knallgode supper med fisk og skalldyr, kjøtt og vegetarisk. Med disse tre har du en verden av supper i vente. Vi avslutter kurset med å spise suppene til middag. Vi står for forrett og dessert. Oppskriftene får dere med hjem
Om kjøkkensjef Moritz Drechsel
Moritz er født i Berlin og oppvokst i Nürnberg. Han gikk i kokkelære på Le Meridien Grand Hotel og i konditorlære på Konditori Cafe Beer. Moritz har jobbet på flere stasjoner som kokk bl.a. i Sveits, Østerrike og Frankrike. Han kom til Norge i 2004 og har jobbet på restaurant Baltazar, med patisserie og som soussjef. Han har vært kjøkkensjef på restaurant Bolivar og fileteringssjef på Laks & Viltcentralen i Oslo og drev sitt eget selskap «Berliner Bolle», med kokkekurs, catering, sjokoladetrøffel- og dessertproduksjon. Han jobbet også som kjøkkensjef på Oustøen Country Club. Moritz kom fra Biologen på Herdla hvor han også var kjøkkensjef.