Pernille mat & bar
Pernille har enkel, god mat med fisk, kjøtt og vegansk på menyen. Hyggelig, uformelt og god stemning.
Våre Menyer
Gode råvarer og mat laget med kjærlighet for smakene.
Middag
VITELLO TONNATO kr 235
tynnskåret kalvekjøtt, tunfiskmajo, kapers, parmesan og ruccola, serveres med brød
Allergener: melk, egg, sennep, gluten av hvete
kremet jordskokksuppe kr 215
Med rosenkål, bacon og krutonger
Allergener: melk, sulfitt
Fish & Chips kr 275
Med ertepure og saus tartar
Allergener: fisk, melk, egg, sennep, gluten av hvete
Burger kr 295
Med salat tomat, cheddar, cole slaw, chilimajo og pommes (eller vegetar)
Allergener: gluten av hvete, melk, egg, sennep
DAGENS RETT KR 345,-
Dessert
Dagens SØTE kr 135
Barnemeny
HJEMMELAGET FISKEBURGER kr 175
Serveres medpommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete, melk
Chicken fingers kr 165,-
Med ketchup og pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete
Pommes frites kr 65
Snackmeny
ARRANCINI kr 95
Med sopp og soltørket tomat majo
Allergener: melk, egg, sennep
Spekemat og ost kr 295
Med tilbehør.
Minimum 2 personer
Allergener: melk
Marinerte oliven Kr 65
Ekstra kr 10,-
Ketchup, majo, ost, Parmesan
Åpningstider Pernille
Fredag: 18:00 - 01:00 (Kjøkken til 21:00)
Lørdag: 16:00 - 01:00 (Kjøkken til 21:00)
Søndag - torsdag: stengt
Åpningstider I ROMJULEN 2024
26., 27., 28. desember: 18:00-01:00
Kun snackmeny, kjøkkenet er stengt.
Lørdag 28. desember arrangerer vi romjulsquiz.
Pernille tar juleferie og vil være stengt f.o.m. søndag 29. desember, t.o.m. torsdag 9. januar.
Det blir fort fullt på Pernille, og vi anbefaler å bestille bord om dere er 2-8 personer.
Reserver bord
Bord inntil 8 personer kan reserveres ved å ta kontakt med Pernille i åpningstiden på tlf: 55990061, eller:
For større grupper, vennligs ta kontakt på e-post: pernille@fedjeisland.no
Kontakt
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen av ditt neste opphold på Fedje.