Pernille mat & bar
Pernille har enkel, god mat med fisk, kjøtt og vegansk på menyen. Hyggelig, uformelt og god stemning.
Våre Menyer
Gode råvarer og mat laget med kjærlighet for smakene.
Middag
Kremet tomatsuppe kr 175
Med parmesan og krutonger, serveres med brød og smør
Allergener: melk, sulfitt
Hjemmelaget pasta kr 275 / 245
- Bolognese med parmesan
- Kremet soppsaus med erter og parmesan
Fish & Chips kr 285
Med ertepuré og saus tartar
Allergener: fisk, melk, egg, sennep, gluten av hvete
Burger kr 295
Med salat tomat, ost, rødløk, syltet agurk, soltørket tomat og pommes frites (eller vegetar)
Allergener: gluten av hvete, melk, egg, sennep
Dessert
Sjokoladefondant kr 145
Med Fjåk sjokolade og vaniljeis
Allergener: egg, melk, gluten av hvete
Petit Fours kr 65
Hjemmelagde sjokoladekuler
Allergener: melk
Barnemeny
Hjemmelaget fiskeburger kr 175
Serveres med pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete, melk
Chicken fingers kr 165
Med ketchup og pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete
Pommes frites kr 65
Snackmeny
ARRANCINI kr 95
Med sopp og soltørket tomat-majo
Allergener: melk, egg, sennep
Spekemat og ost kr 295
Med tilbehør.
Minimum 2 personer
Allergener: melk, sulfitt
Marinerte oliven Kr 65
Ekstra kr 10,-
Ketchup, majo, ost, Parmesan
Åpningstider Pernille
Gjelder frem til 31.mars
Fredag: 18:00 - 00:00 (Kjøkken til 20:00)
Lørdag: 17:00 - 00:00 (Kjøkken til 20:00)
Søndag - torsdag: stengt
Det blir fort fullt på Pernille, og vi anbefaler å bestille bord om dere er 2-8 personer.
Reserver bord
Bord inntil 8 personer kan reserveres ved å ta kontakt med Pernille i åpningstiden på tlf: 55990061, eller:
For større grupper er du velkommen til å kontakte oss på e-post: pernille@fedjeisland.no
Kontakt
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen av ditt neste opphold på Fedje.