Pernille mat & bar

Pernille har enkel, god mat med fisk, kjøtt og vegansk på menyen. Hyggelig, uformelt og god stemning.

Våre Menyer

Gode råvarer og mat laget med kjærlighet for smakene.

Middag

Kremet tomatsuppe kr 175

Med parmesan og krutonger, serveres med brød og smør
Allergener: melk, sulfitt

Hjemmelaget pasta kr 275 / 245

- Bolognese med parmesan
- Kremet soppsaus med erter og parmesan

Fish & Chips kr 285

Med ertepuré og saus tartar
Allergener: fisk, melk, egg, sennep, gluten av hvete

Burger kr 295

Med salat  tomat, ost, rødløk, syltet agurk, soltørket tomat og pommes frites (eller vegetar)      
Allergener: gluten av hvete, melk, egg, sennep

Dessert

Sjokoladefondant kr 145

Med Fjåk sjokolade og vaniljeis
Allergener: egg, melk, gluten av hvete

Petit Fours kr 65

Hjemmelagde sjokoladekuler
Allergener: melk

Barnemeny

Hjemmelaget fiskeburger kr 175

Serveres med pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete, melk

Chicken fingers kr 165

Med ketchup og pommes frites
Allergener: egg, gluten av hvete

Pommes frites kr 65

Snackmeny

ARRANCINI kr 95

Med sopp og soltørket tomat-majo
Allergener: melk, egg, sennep

Spekemat og ost kr 295

Med tilbehør.
Minimum 2 personer
Allergener: melk, sulfitt

Marinerte oliven Kr 65

Ekstra kr 10,-

Ketchup, majo, ost, Parmesan

Åpningstider Pernille

Gjelder frem til 31.mars

Fredag: 18:00 - 00:00 (Kjøkken til 20:00)
Lørdag: 17:00 - 00:00 (Kjøkken til 20:00)
Søndag - torsdag: stengt

Det blir fort fullt på Pernille, og vi anbefaler å bestille bord om dere er 2-8 personer.

Reserver bord

Bord inntil 8 personer kan reserveres ved å ta kontakt med Pernille i åpningstiden på tlf: 55990061, eller: 

For større grupper er du velkommen til å kontakte oss på e-post: pernille@fedjeisland.no

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen av ditt neste opphold på Fedje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.