Pernille Mat & Bar

Pernille har enkel, god mat med fisk, kjøtt og vegansk på menyen. Hyggelig, uformelt og god stemning.

Påskemeny

Fra 11-19. april. Gode råvarer og mat laget med kjærlighet for smakene.

Middag

Sprøbakte torskekjaker kr 235

Med ramsløk-aîoli
Allergener: 1, 2, 3, 4, 11, 13

Vitello Tonnato kr 245

Allergener: 1,2,3,4,11

Spicy blåskjell kr 265

Med kokosmelk, sitrongress og koriander
Allergener: 1,4,6,7,10

Kremet fiskesuppe kr 275

Med reker, blåskjell og fisk
Allergener: 1,2,4,5,6,10,13

Ovnsbakt skreifilet kr 365

Med blomkålpure, syltede rødbeter, ramsløkolje og bakte poteter
Allergener: 1,2,4,5,6,10,13

Lammecarre kr 425

Med asparges, ratatouille, polenta og rosmarinsaus
Allergener: 2,13

Burger fra Bratshaug gård kr 325

Med bacon, ost, bbq-majo og pommes frites
Allergener: 1,2,3,11

Misoglasert spisskål kr 265

Med blomkålpure og nøttesmør
Allergener: 2,7,9

Dessert

Sjokolademousse kr 185

Med tuiles crunch, pistasj-"sponge"-kake og bær
Allergener: 1,2,3,9

Souffle-pannekaker kr 165

Med hjemmelaget iskrem og rosehonning.
Allergener: 1,2,3

Dagens kakestykke kr 125

Barnemeny

Chicken fingers kr 165

Med pommes frites
Allergener: 1,3

Hjemmelaget fiskeburger kr 175

Serveres med pommes frites
Allergener: 2,3,4

Pommes frites kr 65

Snackmeny

Spekemat og ost med tilbehør kr 175

Allergener: 1,2,9,13

Arrancini kr 105

Med sopp og soltørket tomat-majo
Allergener: 1,2,3,11,13

Oliven Kr 65

Allergener:1) gluten av hvete, 2) melk, 3) egg, 4) fisk, 5) skalldyr, 6) bløtdyr, 7) soya, 8) peanøtter 9) nøtter 10) selleri 11) sennep, 12) sesam, 13) sulfitt, 14) lupin

Åpningstider Pernille påsken 2025

Fredag 11. april, kl 17-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Lørdag 12. april, kl. 16-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Palmesøndag 13. april. Stengt. Da kan du spise på Losen Pizza & Søte Saker

Mandag 14. april, kl. 16-23 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Tirsdag 15. april, kl. 16-23 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Onsdag 16. april, kl. 16-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Skjærtorsdag 17. april, kl. 13-01 (kjøkkenet er åpent til kl.21)

Langfredag 18. april, kl.13-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)

Påskeaften 19. april, kl. 13-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 2)

1. og 2.påskedag. Stengt. Da kan du spise på Losen Pizza & Søte Saker

Åpningstider 25.april til 20.juni

Fredager. Stengt. Da kan du spise på Losen Pizza & Søte Saker
Lørdager, kl. 16-01 (kjøkkenet er åpent til kl. 21)
Søndager, kl. 13-19 (kjøkkenet er åpent til kl. 18)

Det blir fort fullt på Pernille, og vi anbefaler å bestille bord om dere er 2-8 personer.

Reserver bord

Bord inntil 8 personer kan reserveres ved å ta kontakt med Pernille i åpningstiden på tlf: 55990061, eller bestil bord her

For større grupper er du velkommen til å kontakte oss på e-post: pernille@fedjeisland.no

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen av ditt neste opphold på Fedje.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.